Pronto Ai logo Pronto Ai logo

AI-publisering

Styrk din digitale tilstedeværelse med daglig skreddersydd innhold for blogg, SEO, nyhetsbrev og sosiale medier.

Skill deg ut av mengden med engasjerende artikler og innlegg i sosiale medier, daglig.

Hvorfor velge 

AI-publisering?

I en verden hvor det er utfordrende å bli lagt merke til, gir Pronto AI deg muligheten til å skille deg ut. Med jevnlig innhold av høy kvalitet, kan bedriften din skinne og tiltrekke et engasjert publikum.

Rask
Økonomisk
Regelmessig

Rask:

Ingen flere ventetider. Uansett om du trenger daglige oppdateringer eller ukentlige dyptgående artikler, leverer vår AI med presisjon og hyppighet. Dette garanterer at merkevaren din er konstant frisk i tankene til ditt publikum.


Økonomisk:

Maksimer din investering i innholdsproduksjon. Ved å dra nytte av AI-optimalisert innholdsproduksjon, sikrer du at hver krone blir investert klokt. Ikke bare reduserer du kostnadene, men du får også mer verdi for pengene med høykvalitetsinnhold produsert på en brøkdel av tiden.

Regelmessig:

Kontinuitet er nøkkelen i den digitale verden. Med jevn og regelmessig innholqdspublisering, holder du publikummet engasjert, samtidig som du etablerer din bedrift som en pålitelig kilde for informasjon.

Snakk med oss i dag

AI-publisering er ikke bare fremtiden, det er nåtiden. Nå kan du skille deg ut med relevant og engasjerende innhold, uten å gjøre forarbeid, skrive artikler og publisere i sosiale medier.

Klar for å ligge et skritt foran og styrke din digitale tilstedeværelse? La oss vise deg mulighetene som venter.

Publiser regelmessige
artikler tilpasset ditt marked

SMÅ DETALJER
Frekvens:
Ukentlig, daglig, eller flere artikler publisert hver dag.
Lengde:
250, 750, 1500, 3000+ ord.
Grafikk:
AI bilder tilpasset artiklenes innhold.
Effekt:
SEO, sosiale medier, nyhetsbrev.

Publiser så ofte du ønsker

Vår teknologi vil hjelpe deg publisere spennende og lesevennlige artikler om det du vil. Den blir opplært om din bedrift og gjennomfører grundig forarbeid for hver artikkel. Når artikkelen skrives, kan du angi hvor mye eller lite selgende teksten skal være.

Vi støtter Wordpress, Webflow, Shopify og mange andre publiseringsmotorer.

Hvor lang er en artikkel?

Det er ikke bare ideelle dybder på hull som er vanskelig å definere. Sammen med deg finner vi ut av en god struktur og lengde på tekstene. I tillegg ser vi på muligheter til å legge artiklene i kategorier, opprette emneknagger og seo-optimalisere innstillingene for å øke trafikken fra søkemotorer.

Grafikk som matcher

Et bilde sier mer enn tusen ord. Om en artikkel er på tusen ord, er da bildet og teksten nesten like viktig? Vår teknologi produserer grafikk til artikkelen som er tilpasset dine tanker om designvalg og artikkelens innhold. Dette gjør at du kan slutte å betale for stock-photo og designere for innhold.

Engasjerende nyhetsbrev

Send nyhetsbrev som varmer opp både nye og eksisterende kunder. Ved å fokusere på det leseren virkelig ønsker, sikrer du at eposter fra deg blir mottatt med entusiasme.

Vi støtter mange kjente e-post og CRM-systemer.

Budskap tilpasset kanalen

Et innlegg på Facebook kan ha flere emojis enn et på LinkedIn. Selv om innleggene kan handle om det samme, blir de unikt tilpasset kulturen til hver plattform som Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram og Googlesøk. Dette gjør at alle innlegg oppleves som unike og interessante for leseren.

STOR LETTELSE FOR SEO
Etter lanseringen av ChatGPT i 2022 har flere vært bekymret for om AI-genererte artikler vil bli straffet i Googles rangering for søk. Heldigvis ventet ikke Google lenge med å benekte dette. De gikk klart og tydelig ut og sa at det er kvaliteten på innholdet, ikke hvem som har skrevet det, som betyr noe for deres rangering.
Google ønsker “å belønne høykvalitetsinnhold, uansett hvordan det er produsert.”

Få gode artikler som snakker med riktig tone og profesjonalitet

SMÅ DETALJER
Type:
Fakta-forteller, journalist,
brand blogger m.m.
Innhold:
Dagsaktuelle temaer, faglige temaer,
meningsytringer m.m.

Lattermild, seriøs eller folkelig?

Hvordan man skriver har mye å si på oppfattelsen av teksten. En spøkefull tone kan være perfekt og feil, avhengig av situasjonen. Sammen med deg definerer vi målene for innholdet og om det skal underholde, utdanne eller utfordre leserne.

Hva vil du skrive om?

AI-publisering kan brukes til å produsere artikler om dagsaktuelle temaer, forklare faglig stoff på en enkel måte, ytre dine meninger, blant mange andre unike muligheter.

Lurer du på spesifikke integrasjoner?

Utover vår standard AI-publisering, tilbyr vi et dedikert produkt, AI-integrasjoner, for skreddersydde integrasjonsløsninger. Uansett hvilken plattform eller verktøy du bruker, kan vårt team jobbe tett med deg for å sikre en sømløs opplevelse.

Vanlige spørsmål og svar:

Hvordan lærer AI-en merkevarestemmen min?

Vår AI-plattform er designet for å studere og tilpasse seg din unike merkevarestemme. Ved å analysere tidligere publisert innhold og få input fra deg, sikrer vi at innholdet som produseres er i tråd med din merkevare.


Hvordan sikrer dere kvaliteten på det genererte innholdet?

Vår AI-teknologi er bygd på avanserte algoritmer og treningsdata. Den gjennomgår regelmessige utviklinger og oppgraderinger. I tillegg gir vi kundene muligheten til å gi tilbakemelding, slik at AI-en kontinuerlig kan forbedre seg.

Er det mulig å skreddersy innholdsproduksjonen etter spesifikke kampanjer eller temaer?

Ja, vår plattform tillater skreddersydd innholdsproduksjon. Enten du har en spesifikk kampanje, et arrangement eller et bestemt tema i tankene, kan AI-publiseringen tilpasses for å møte dine spesifikke behov.

Kan jeg gjøre endringer i AI-generert innhold før publisering?

Absolutt! Selv om AI-publiseringen er designet for å produsere klart-til-publisering-innhold, gir vi deg full fleksibilitet til å redigere og tilpasse innholdet etter dine ønsker før det går live.

Tilpasset prising

Hands-off:

Vi håndterer alt for deg. Start med en gang og ta den ferien du fortjener. 🤲

Selvstendig styring:

Vi bygger, du styrer. Opplæring er inkludert, slik at den teknisk kyndige i bedriften din kan ta full kontroll. 🔧

Snakk med oss i dag

AI-publisering er ikke bare fremtiden, det er nåtiden. Nå kan du skille deg ut med relevant og engasjerende innhold, uten å gjøre forarbeid, skrive artikler og publisere i sosiale medier.

Klar for å ligge et skritt foran og styrke din digitale tilstedeværelse? La oss vise deg mulighetene som venter.